Bread & Butter

ICONO WEB 4

Emplaçament: Fira de Barcelona

Data: Gener 2006

Promotor: Escola Superior de Moda Felicidad Duce

Concurs Restringit: Cristian Vivas + Narcís Font Juan (1er Premi)

Projecte: Cristian Vivas + Narcís Font Juan

Se’ns va proposar construir un stand per la fira de moda Bread & Butter que es feia un cop l’any a Barcelona. Aquesta és una fira per a creadors del camp de la moda on no és permesa l’entrada del públic en general, i on la majoria d’stands son de creadors que venen a presentar les seves noves col·leccions i vendre-les als comerciants. Això propicia que la majoria d’stands tinguin una configuració tancada per poder atendre amb una atenció més individualitzada als possibles compradors.

Però en aquesta fira també es convida a escoles de disseny, sales d’exposicions, s’hi fan chill outs, etc, peces que tenen una finalitat molt més divulgativa i molt menys comercial.

Aquest és el cas de l’stand per a l’escola Superior de moda Felicidad Duce, que anava a exposar els treballs dels seus alumnes.

L’estand estava envoltat per tots costats d’altres stands hermètics, de manera que es va proposar que amb la seva forma diluïs els passadissos, creant diferents àmbits que feien possible la disposició dels dissenys en grups, apoderant-nos de l’espai pròpiament de passadís ja que els nostres veïns s’hi tancaven.

1

També vàrem buscar referències formals en objectes d’exhibició més habituals com les passarel·les o els aparadors sense ser cap de les dues, de manera que la tarima resultant tenia una forma allargassada però també esglaonada, cosa que simultaneïtzava apropament i llunyania dels dissenys amb els observadors, però també estatisme i dinamisme, tot això per permetre exposar cadascun dels dissenys en les millors condicions, cosa de la que se’n va encarregar el dissenyador de moda Gabriel Torres.

24578101112

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s